Flytte-funktion er nu live
Du kan nu flytte personer mellem tilmeldingsmodulet og eventmodulet. Denne vil flytte alt data på personkortet og eventuelt fjerne overskydne data.
Personkortet vil nu blive flyttet og alt data medfølger. Både samtalebeskeder, aktivitetslog og betalinger.
Dette sikre at jeres opsætning er mere agil og sparer jer adminitrativ tid.
Ved flytninger kan der forskel mellem det data der er på den ene tilmeldingsformular og den anden. I disse tilfælde vil der komme en pop-up, som viser hvilket data der ændres. Dette gælder også ordre, hvor beløbet ændres efter valg af datafelter eller lignende.
Det anbefales ikke at lave flytninger med flere personer på Én gang, til at starte med. Når i har det under huden og forstår logikken kan i sagtens. Start småt og byg på derfra.
